Feestmaaltijd THEMAPHILA 40

Zaterdag  18 maart 2006  te 19u00

in het Fenikshof te GRIMBERGEN

Beste leden en sympathisanten,

Bijna een jaar geleden begonnen we ons 40-jarig bestaan met een grote tentoonstelling. Met 42 “grote” verzamelingen en 50 “één-kaders” was het veruit de grootste provinciale tentoonstelling van het afgelopen jaar. Dank zij de hulp van velen werd “THEMAPHILA 40” een succes over de hele lijn.

Om de leden daarvoor te bedanken heeft het bestuur van THEMAPHILA ervoor gekozen om iedereen uit te nodigen op een feestmaaltijd. Op die manier willen we ons jubeljaar met een gezellig samenzijn afsluiten.

Deze feestmaaltijd wordt gekoppeld aan enkele andere activiteiten op zaterdag 18 maart 2006:

 • voorverkoop (10-17u.) van de postzegelclub “De Posthoorn” van Strombeek (met als voorzitter Leon Vandenhoeck, ook bestuurslid van Themaphila) in het Fenikshof (Abdijstraat 20) in Grimbergen (met tentoonstelling en handelarenbeurs);
 • in de namiddag (14u.) aldaar jaarlijkse thematische veiling van Themafila-Wetteren;
 • tussen 17 en 19 u. kan u een bezoek brengen aan de norbertijnerabdijkerk, een wandeling maken langs de nabijgelegen Liermolen, Tommenmolen, het Guldendal en andere schilderachtige plekjes in Grimbergen of nog even nakaarten in de bar van de postzegelclub “De Posthoorn” in het Fenikshof (http://www.grimbergen.be/toerisme/index.htm)
 • ’s avonds (19u.) wordt u dan  allemaal uitgenodigd voor een culinair festijn in het zopas gerenoveerde Fenikshof (Abdijstraat 20, Grimbergen):


 •  

 • Huisgerookte zalm met garnituur
 • Filet van parelhoen met champignonroom
 • Crème brulée  of  Chocolademousse
 • Leden betalen voor deze feestmaaltijd 15 €, partners en/of niet-leden 35 € (aperitief, wijn en koffie inbegrepen).

  Gelieve in te schrijven voor 1 maart 2006. U kan daarvoor het bedrag storten op het rekeningnummer van THEMAPHILA en het inschrijvingsstrookje terugsturen naar Johann Vandenhaute.

  Het bestuur van THEMAPHILA hoopt u met velen te mogen verwelkomen op 18 maart op één van onze activiteiten in Grimbergen!

  Hartelijke groeten,

  Uit naam van het bestuur

  Koenraad Bracke

  Voorzitter THEMAPHILA 

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ik, …………………………………………………………………………,

  wens mij in te schrijven voor de feestmaaltijd in het Fenikshof in Grimbergen op 18 maart (19u.)

  Leden:   …… perso(o)n(en) x 15 € =            ………………..

  Niet-leden:            …… perso(o)n(en) x 35 € =            ………………..

                                                              Totaal:             ………………..

  Het verschuldigde bedrag kan u storten op rekeningnummer van Themaphila, 1981 Hofstade (Zemst) PCR 000-0042259-64, met vermelding "FENIKSHOF". Voor stortingen uit het buitenland : IBAN-code: BE 29 0000 0422 5964. BIC: BPOTBEB1

  Inschrijvingsformulier terugsturen naar Johann Vandenhaute, Balkweg 40, 1981 Hofstade

   

  of bovenvermelde tekst mailen naar Johann Vandenhaute