www.themaphila.be

††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††† Vandenhaute Johann

Van het website front geen uitzonderlijk nieuws. Uw dienaar heeft al zijn vrije tijd gespendeerd aan zijn verzameling voor Amphilex. Ik hoop dat U het mij vergeeft. Toch zijn er gebruikelijke updates geweest :

-          Themaphila juni weekblad

-          Agenda

-          Leden die deelnemen aan tentoonstellingen

-          Hun uitslagen (nieuw)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar het blijft moeilijk om al de informatie gesprokkeld te krijgen. Hier en daar krijg ik wel aanmoedigingen maar nieuwe informatie wordt zelden doorgegeven.Maar goed de inburgering moet mijn inziens nog gebeuren en wie weet is er wel iemand die de roeping ontvangt om samen aan deze kar te trekken.

 

Maar ik blijf er wel aan werken om de inhoud kwantiteit en kwaliteit te verhogen. Er zullen enkele oudere artikelen opgediept worden uit de oude doos en beschikbaar gesteld worden op de website. Heeft iemand een inventaris van de reeds verschenen artikelen de laatste 10 jaar ? Dat zou een mooie start zijn ...

 

Ondertussen konden we al een 828 bezoeken tellen (26 juli 2002). Dit is ongeveer op deze 32 weken gemiddeld 26 hits (bezoeken). Tegen dat dit tijdschrift begin september verschijnt zullen we de duizendste bezoeker kunnen verwelkomen. Opmerkelijk is wel dat bij het verschijnen van ons tijdschrift telkens een verhoogde activiteit kon waargenomen worden.

Zoals je hiernaast kunt vaststellen mogen wij ook bezoekers van buiten BelgiŽ en Nederland verwel-komen. Vraag blijft of we voor die enkelingen de website in het Engels dienen ter beschikking te stellen?

 

Nog veel surf genot ! En vergeet niet onze website te bezoeken en uw vondsten te melden, we zullen u dankbaar zijn.